Kleurrijke zorgtafel

Kleurrijke zorgtafel

Community evenement · 1 okt 2024, 10:00 - 14:00
Schalk Burgerstraat 217, 2572 TV Den Haag, Nederland
Welzijn
Bestuur en organisatieMantelzorg en Informele ZorgEmancipatie en DiversiteitSubsidies en FondsenWerken met VrijwilligersPR en CommunicatiePersoonlijke ontwikkeling
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement
PEP Den Haag
#83952
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/PEP-Den-Haag4/activiteiten/Kleurrijke-zorgtafel/83952 om je aan te melden

Contactpersoon

Service PEP Den HaagStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via events@pepdenhaag.nl of 0655590777.

Samenvatting

Cultuursensitieve ouderenzorg in Haaglanden, doet u mee?

Uitgebreide omschrijving


1 oktober van 10.00 tot 14.00 uur in JulianaPlaza Den Haag

Cultuursensitieve ouderenzorg in Haaglanden, doet u mee?


Het netwerk van ouderenzorgorganisaties ZorgScala nodigt u uit om bij te dragen aan meer aandacht en actie voor diversiteit en cultuursensitiviteit in de ouderenzorg, zowel thuis als in het verpleeghuis.


Samen met Wijkz, PEP Den Haag, Gemeente Den Haag, Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten (NOOM) en Vereniging Transmurale Zorg Haaglanden organiseren we een goed gesprek tussen ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals, vrijwilligers en bestuurders, architecten, social workers, verwijzers, migrantenorganisaties en andere betrokkenen. Door de ontmoeting ontstaat begrip voor elkaar, inzicht in mogelijkheden en komen we tot actie. Dit is nodig omdat steeds meer ouderen met een migratieachtergrond zorg behoeven die ook voor hen passend is en vertrouwen wekt.


Centraal staan de mogelijkheden en acties voor cultuur sensitieve zorg thuis en in het verpleeghuis. Waar begrijpen we elkaar niet, welke kansen en aandachtspunten zijn er en wat gaan we samen doen zodat alle ouderen in de regio Haaglanden zich welkom voelen in de ouderenzorg?

We zetten in op een gevarieerde deelnemersgroep aan de kleurrijke zorgtafel. Omdat we te maken hebben met een maximum aantal deelnemers, kan het zijn dat u bericht krijgt dat u op de wachtlijst staat.


Meld u zich zo spoedig mogelijk aan! Na aanmelding krijgt u het programma toegestuurd.


U krijgt van ons bericht over het vervolg. Voor meer informatie: info@zorgscala.nl

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit community evenement.
Deel community evenement

Over PEP Den Haag

PEP Den Haag ondersteunt (vrijwilligers) organisaties met allerlei vraagstukken. Zoals goed bestuur, sterk beleid, werven van vrijwilligers, behouden van vrijwilligers, enz.