Samen in gesprek: Een gezond netwerk

Samen in gesprek: Een gezond netwerk

Community evenement · 11 apr, 09:30 - 11:30
Brouwersgracht 2, 2512 ER Den Haag, Nederland
WelzijnOnderwijsSociale rechtvaardigheid
5 Gendergelijkheid10 Ongelijkheid verminderen
Mantelzorg en Informele ZorgEmancipatie en DiversiteitWerken met VrijwilligersPR en CommunicatiePersoonlijke ontwikkeling

Contactpersoon

Bianca HoogerwaardStel de contactpersoon een vraag of neem rechtstreeks contact op met de organisator via bianca_ctd@outlook.com of 0610899909.
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 9 dagen.
Deel community evenement
Stichting Yasmin
#94977
Scan me of ga naar www.denhaagdoetacademie.nl/o/Stichting-Yasmin/activiteiten/Samen-in-gesprek-Een-gezond-netwerk/94977 om je aan te melden

Samenvatting

Een gezond netwerk vereist ook het stellen van grenzen. Bij wie voel jij je veilig en met wie kan jij persoonlijke dilemma's bespreekbaar maken?

Uitgebreide omschrijving

Familie, vrienden, buren, en collega’s zijn allemaal mensen die een deel zijn van jouw netwerk. Ook organisaties maken er een deel van uit. Het is belangrijk om te beseffen dat een gezond netwerk je ondersteund in moeilijke situaties en je stimuleert om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Samen bespreken we en delen we onze gedachten en ervaringen hierover. We gaan met elkaar in gesprek over de veiligheid, integriteit en invloed van ons netwerk.


Wil je hierover meer weten en wil je meepraten? Kom dan naar onze bijeenkomsten Vrouw & Veiligheid. Iedere week staat er een ander thema centraal waarin we ons verdiepen.


Aanmelden kan via deze website of via info@stichtingyasmin.nl.


Onze "Samen in gesprek" bijeenkomsten zijn gratis en los van elkaar te volgen.

Hoe kom ik er?

Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten over 9 dagen.
Deel community evenement

Over Stichting Yasmin

Stichting Yasmin vindt het van groot belang dat álle vrouwen gelijke kansen hebben. Als vrouwencentrum inspireert, motiveert en stimuleert Yasmin Haagse vrouwen om concrete stappen te zetten naar zelfstandigheid. De focus ligt vooral op vrouwen bij wie de economische zelfstandigheid relatief laag is; zoals vrouwen met een migratieachtergrond, statushouders, laagopgeleide vrouwen en/of alleenstaande vrouwen.